Parovi u decembru ponovo na Happy TV

0
Ko će se baškariti u luksuzu, uživati u svemu što poželi i imati priliku da poput Miloša Vukovića Rikija i Zorice Dukić osvoji čak 250 hiljada evra za sada nije poznato, ali je na sajtu TV Happy najavljeno da nova sezona kreće u decembru

Sa nekoliko poznatih parova je već razgovarano i spremni su ugovori, čiji su uslovi naravno tajna. Da podsetimo, u prošlom serijalu puna četiri meseca su sa svojim partnerima uživali Peđa D Boj, Ivan Gavrilović, Džimi Barka, Slađana Delibašić, Tijana Dapčević, Irfan Mensur, Tihomir Arsić...

U produkciji televizije Happy ne žele sada da otkrivaju pojedinosti, ali kažu da će novi rijaliti biti veliko iznenađenje za gledoce, ali i za učesnike serijala koji će uživati u luksuzu, pokazati da su deo džet seta Srbije i imati priliku da zarade velike honorare.

Svi učesnici prošlog serijala Parovi dobili su honorare odmah po završetku rijalitija, čime se pokazalo da produkcija televizije poštuje sve stavke potpisanih ugovora.

- Dobili smo sav novac u dogovorenom roku. Parovi su potpuno drugačiji format od ostalih rijaliti programa, uslovi su gotovo bajkoviti, nismo skroz izolovani, žurke su nalik na one u svetu, sa puno šampanjca i lepih devojaka... O vama brine batler, sobarice vam nameštaju krevet, dolazi vam frizer, manikir, kozmetičar, maser - rekao je Džimi Barka.

Ono što je uspelo da procuri jeste da su neke poznate ličnosti zvale i nudile se da učestvuju u rijalitiju, ali konačne spiskove pravi tim televizije i stručnjaka psihologa.

U rijalitiju Parovi uspeli smo da vidimo koliko se vole ili ne vole poznati parovi. Da li se svađaju kao običan svet? Koliko su ljubomorni?

- Učesnici novog serijala otkriće gledaocima sav sjaj i svu krizu srpskog džet seta – poručuju iz produkcije televizije Happy.

 

 

 

 

makonda-tracker