zabava za celu porodicu

SARMICE DONELE PORODICI MILJEVIĆ 100.000! Evo šta je obeležilo prvu sedmicu urnebesnog kulinarskog šoua "Majke & snajke"

0

Novo kulinarsko takmičenje, koje se emituje na Kurir TV, pomerilo je sve granice zabave, pre svega zahvaljujući harizmatičnim učesnicama, kao i šarmantnoj Seki Aleksić

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Tokom protekle nedelje, folk zvezda Seka Aleksić i kuvar Radomir Raša Vlačić predstavili su nam pet majki i pet snajki, koje su nam otkrile svoje kulinarske veštine.


Sve učesnice oduševile su gledaoce i voditelje kako svojim umećem s varjačom tako i simpatičnim dosetkama, pa je prva sedmica emitovanja kulinarskog šoua "Majke & snajke" protekla u odličnom raspoloženju i s puno smeha.


Već u prvim minutima, Raša je konstatovao da imamo dva potpuno različita početka, a tako se nastavilo kroz nedelju, pa smo videli drugačije pristupe istim jelima. Čuli smo i neka priznanja, pa je tako jedna snajka otkrila da ne voli da sprema najpopularnije srpsko jelo — sarme, dok je jedan sin i suprug na Sekino pitanje plaši li se svoje supruge odgovorio iskreno: "Ponekad".

 

Pored muževa, odnosno sinova, u dobrim zalogajima uživali su i Seka i Raša. Ipak, samo jedna ekipa mogla je da osvoji najveću nagradu — 100.000 dinara, a ona je otišla u ruke majke Jadranke i snajke Gabrijele Miljević, koje su oduševile žiri svojim sarmicama sa zeljem i pire krompirom.

 

1 / 17 Foto: Printscreen Kurir TV


Kako su ova majka i snajka otkrile, već su odlučile na šta će potrošiti svoju nagradu — mališani u porodici dobiće trambolinu!


To smo im obećali još pre takmičenja, tako da će sada dobiti — istakle su.


Delić sjajne atmosfere koja je ove sedmice vladala kulinarskim šouom "Majke & snajke" obavezno pogledajte u ovom kratkom videu.

 

 


 

makonda-tracker