Rada Manojlović i Aleksandra Bursać u emisiji Šopingholičarke

2
U petak 25. novembra na TV Pink od 23 sata gošće emisije Šopingholičarke kao treći član žirija biće pevačica Rada Manojlović dok je budžet od 30 hiljada dinara da se obuče za nastup u emisiji Grand šou dobila njena koleginica Aleksandra Bursać

Ovog petka u najvećem ženskom užitku – šopingu, uživaće nove takmičarke koje će u jednom prestoničkom tržnom centru moći da pazare šta god požele, a sa novcem TV Pink. Da bi zaradile još jedan šoping, moraju da pokažu žiriju da imaju i ukusa da se dobro obuku. A u žiriju ovog puta pored modnih stručnjaka Snežane Dakić i Igora Todorovića, nalazi se i folk pevačica Rada Manojlović.

Videćete gde greše i da li su kraljice ukusa ili freak of the week. O tome će govoriti i njihovi ormari u koje će prethodno zaviriti kamere TV Pinka, ali i poznanici takmičarki koji će izneti sud o njihovom stilu.

Ovog petka, van uobičajene reakcije takmičarki, jedna od šopingholičarki će se mnogo više boriti za svoje omiljene odevne predmete, koje žiri nemilosrdno odbacuje. Pogledajte koliko je bila ubedljiva i da li su njeni stavovi udovoljili strogim  zahtevima žirija, kao i da li je nešto od sporne garderobe ipak završilo u kanti.

Budžet od 30 hiljada dinara da se od glave do pete obuče za nastup u emisiji Grand šou dobila je Aleksandra Bursać.

Voditelj emisije je Marina Erdeljan.

 

makonda-tracker