Novi spot Ejmi Vajnhaus premijerno na MTV kanalu

0
MTV je spremio dve ekskluzivne premijere za ovaj utorak, odnosno sredu - novi spota za singl No Light No Light u izođenju Florens + The Machine – ovog utorka, 22. novembra u 12 časova i novi spot nedavno tragično preminule Ejmi Vajnhaus za numeru Our Day Will

Numera No Light, No Light je treći zvaničan singl koji Florens Velš i njena mašina lansiraju. Magazin Billboard novi spot opisuje kao dramatičan i apsurdan, i kao nastavak njenog ispitivanja veze između voodoo i hrišćanske religije koje je evidentno na novom albumu.

Our Day Will Come je još jedan singl koji će se naći na posthumnom albumu legendarne britanske soul dive  Ejmi Vajnhaus i predstavlja rege obradu hita iz 1963. koju u originalu izvodi Ruby & The Romantics. Amy je ovu pesmu snimila kada joj je bilo samo 18 godina, ali je već tada jasno pokazala neverovatan talenat koji je posedovala. Za spot su iskorišćeni materijali sa živih nastupa ove talentovane pevačice, delovi prethodnih muzičkh spotova i snimci intimnih momenata iza scene.

 

makonda-tracker