MTV World Stage: Depeche Mode

0
Ekskluzivni snimak koncerta jednog od najuspešnijih elektronskih bendova svih vremena Depeche Mode biće prikazan u petak, 18. novembra od 21 čas na MTV kanalu

Tokom 135 koncerata u četrdeset zemalja na turneji Tour of the Universe, Dejv Gahan, Martin Gor i Endrju Flečer nastupili su pred milionima oduševljenih fanova. Njihov epski put oko sveta jedna je od najuspešnijih turneja benda, na kojoj je prezentovan materijal izuzetno impresivne trodecenijske karijere.

MTV World Stage svima pruža šansu da uživaju u nesvakidašnjem nastupu uživo iz Barselone jednih od najinovativnijih izvođača našeg vremena. Depeche Mode su prodali preko 100 miliona kopija albuma, a u svojoj karijeri su snimili dvanaest studijskih albuma i važe za jedan od najuticajnijih sastava u istoriji popularne muzike sa armijom posvećenih fanova. Do sada su svirali pred preko 30 miliona ljudi širom sveta i uticali su na izvođače kao što su Linkin Park, Pet Shop Boys, The Killers, Hurts, Coldplay, Editors, Derrick May, Deftones, Kevin Saunderson i mnogi drugi.

MTV World Stage: Depeche Mode, petak, 18. novembar u 21 čas.

makonda-tracker