Dobro veče Srbijo: Buba Dobrosavljev o paklu koji je proživela sa bivšim dečkom

3
Ovog utorka specijalni gost Jelene Bačić Alimpić je bivša voditeljka emisije Zvezde Granda Ljubinka Dobrosavljev koja je u žižu javnosti prošle nedelje došla nakon što je objavljeno da ju je bivši dečko fizički zlostavljao toliko da je izgubila bebu, a jedva s

Ovog utorka u emisiji Dobro veče Srbijo voditeljka Jelena Bačić Alimpić staće u zaštitu žena koje su bile zlostavljene. Autorka emisije u studiju će ugostiti Vesnu Stanojević iz Savetovališta za žrtve nasilja u porodici i ekskluzivno Ljubinku Bubu Dobrosavljev, voditeljku koja je nedavno proživela porodični pakao.

Ova mlada dama pre nekoliko dana je dospela u žižu javnosti kada je objavljeno da je njen dečko sa kojim je očekivala prinovu, fizički maltretirao do te mere da je Buba izgubila bebu, a jedva spasla sopstveni život. Njen pakao se nije završio jer i dalje živi u strahu da će njen bivši iritiran saznanjima javnosti napraviti novu nevolju u njenom životu, jer pravu zaštitu ne može da dobije.

Srpska Opra Vinfri uspela je da zarad onih žena koje su prošli kroz sličnu situaciju zamoli bivšu voditeljku emisije Zvezde Granda da sa gledaocima Pinka podeli svoju tragediju i posluša savete druge gošće, Vesne Stanojević, koja će edukovati kako Ljubinku tako i naše gledaoce na temu kako postupati u ovakvim situacijama.

 

 

makonda-tracker