Počinju Žene sa Dedinja

0
Domaća serija Žene sa Dedinja od 14. novembra, svakog ponedeljka u 21:10 na Prvoj srpskoj televiziji

Prva srpska televizija od ponedeljka 14. novembra u terminu od 21:10h počinje sa emitovanjem dugo očekivane serije Žene sa Dedinja.

Lepe žene, skupocena kola i kuće, tajne, ucene i seksualne afere očekuju nas u prvoj sezoni ove domaće TV sapunice. Junakinje su četiri žene koje na izgled imaju sve, ali za stvarnu sreću svaka mora na svoj način da se izbori. Te četiri dame iz visokog beogradskog društva glume Anđelka Stević (Čarna), Irena Mičijević (Klara), Maja Noveljić (Valerija) i Lena Bogdanović (Alisa).

Svaka je pripadnica različitog sloja bogatih s Dedinja: Čarna je supruga pop-pevača Martina Malbaše (Dragan Mićanović) koji je postao slavan posle pobede na Beoviziji, Klara je gnevna advokatica iz stare beogradske porodice, Valerija iskompleksirana domaćica, dok je Alisa promiskuitetna vajarka. Ona ima ćerku iz prvog braka s Toljom (Milutin Milošević).

Sve počinje žurkom koju organizuju Čarna i Martin koji su se tek doselili na Dedinje iz Kragujevca. U početku, komšiluk nije spreman da prihvati stanare, nove, velelepne kuće. Klara je zgrožena novim celebrity susedima, dok je domaćica Valerija srećna zbog novog poznanstva. Tragični događaj u kući Malbaša povezaće Klaru, Alisu, Valeriju i Čarnu, a gledaoci će iz epizode u epizodu otkrivati njihove male i velike tajne: ucene, seksualne afere, pranje novca, lažno očinstvo, varanje u kockarnici, pokušaj ubistva i leš u Čarninoj bašti. Sve tajne zna njihov zajednički psihoanalitičar doktor Rosi i njegova prepredena mlada ljubavnica koja je prvo Alisina, a potom i Čarnina kućna pomoćnica.

Izabrani događaji iz njihovog života osvetljavaju sudbinu društva u kojem se kreću, zaboravljajući da se može verovati u stvari koje nisi video, ni dodirnuo. Ova serija je neobična jer eksplicitno govori o mnogim temama koje do sada nisu tretirane u domaćim serijskim programima.

Serija je snimljena u tehnologiji visoke definicije (HD), sa raskošnom scenografijom, i uz mnogo kadrova, na više od 30 lokacija u Beogradu, uključujući realne objekte u elitnom naselju Dedinje.

Glavne uloge igraju Anđelka Stević, Maja Noveljić, Irena Mičijević, Lena Bogdanović, Dragan Mićanović, a reditelj je Dušan Lazarević.

 

makonda-tracker