Počinje finalni deo šou programa Prvi glas Srbije

0
Muzički šou program Prvi glas Srbije, koji se prikazuje na TV Prva, od ove subote 12. novembra u 21 sat ulazi u finalni deo, koji će trajati do polovine decembra kada će biti proglašen pobednik.

Žirijska trojka Vlado Georgiev, Lena Kovačević i Saša Milošević Mare u prošloj, polufinalnoj epizodi imala je težak zadatak: od 18 izabrati 9 takmičara za finale. Ali, Aleksandra Dabić i Nevena Đorđević su sjajno izvele baladu Keli Klarkson, pa je žiri napravio presedan i obe su u finalu. Tako je Prvi glas Srbije nenadano dobio 10 finalista. Pored Aleksandre i Nevene svoje mesto u finalu su izborili i Filip Mitrović, Igor Terzija, Tatjana Đođević, Davor Jovanović, Dušan Kurtić, Dariju Lukić, Adrijanu Krstić i Anu Perišić.

Njih devetoro će otići dalje, u sledeći krug, uslov za to su dobra pesma i nastup, dok takmičar koji osvoji najmanje simpatija žirija i publike propada. Od subote veče gledaoci imaju svoj udeo u ovom muzičkom spektaklu, jer će i oni moći da glasaju za svoje favorite. Svaki od kandidata imaće svoj broj, a TV publika će za svoje favorite glasati putem sms poruka. Voditelji Prvog glasa Srbije su Marija Kilibarda i Andrija Milošević.

makonda-tracker