Dvostruki život od danas na TV Pink

1
Nova meksička TV novela Dvostruki život emitovaće se svakog radnog dana od 10. novembra u 12:30 časova na TV Pink

Anhelika Estrada je vredna devojka koja zajedno sa svojom majkom radi u veterinarskoj ambulanti i pomaže napuštenim životinjama. Nakon duge veze, Anhelika se udaje za Santjaga Baljesterosa, mladog i uspešnog arhitektu, u kojeg se zaljubila na prvi pogled. Oni su odlučili da nastave svoju ljubavnu vezu uprkos protivljenju Santjagove majke Patrisije, koja smatra da je Anhelika bezvredna i nedovoljno dobra za njenog sina.

Nakon nekog vremena, Santjago doživi nesreću i nestaje, a ubrzo i zvanično biva proglašen mrtvim. Nakon dve godine žalosti, Anhelika pronalazi ljubav u Rikardu Valtijeri, bogatom i atraktivnom muškarcu starijih godina, koji je u vezi sa Patrisijom. Međutim, on odlučuje da okonča tu romansu i započne novu sa Anhelikom, čime samo još više podgreva mržnju i prezir koju Patrisija oseća prema Anheliki.

Nakon nekog vremena Anhelika i Rikardo se venčaju, ali život im donosi veliko iznenađenje: Santjago se ponovo pojavljuje i pokušava da povrati svoj život i ponovo pridobije Anhelikino srce. Anhelika se sada suočava s velikom dilemom: s obzirom da Santjago nije mrtav, udata je za dva muškarca, od kojih obojicu voli i treba pored sebe. Ova situacija u njen život donosi dramu, zbog koje biva prisiljena da živi u dva doma.

U isto vreme, priču dopunjuje čovek s kontradiktornim vrednostima - Kristobal Lagos, koji je, sa jedne strane, u Meksiku predani suprug i otac, a sa druge, u Keretaru, ima još jednu suprugu i dvoje dece. Osim toga, u San Antoniju u Teksasu poznat je po imenu Kris Lejks, i tamo je uspešan poslovni čovek koji se zaljubljuje u mladu i fascinantnu ženu. Međutim, on je zapravo muljator koji razara porodice krađom njihovog bogatstva.

U ovoj intrigantnoj priči postoji još jedan lik od većeg značaja - Armando Garza, ogorčen muškarac zavisan od seksa, koji radi u velikoj firmi, a unutar vrhunskog preduzeća on je noćna mora svih zaposlenih.

Ove i mnoge druge priče prepliću se oko Santjaga i Rikarda, dva muškarca koji se bore za ljubav žene koja ih obojicu voli, i Anhelike, koja proklinje život koji je prisiljava da donese odluku sa kojom nikada nije želela da se suoči, a koja ju je prisilila da živi dvostruki život.

U seriji igraju Anai Puente, Karlos Ponse, Serhio Gojri, Alfredo Adame, Laura Leon, horhe Ortiz, Džoana Benedek, Olivija Kolins, Maja Mišalska, Klaudija Alvarez...

makonda-tracker