MTV EMA 2011: Još jedan dan do svečane dodele

0
Osamnaesta godišnja svečanost dodele MTV EMA nagrada uživo iz Belfasta prenosiće se u nedelju, 6. novembra od 21 čas, ali će gledaoci već od 20 časova moći da gledaju uvod u u ovu veličanstvenu ceremoniju uz specijal 2011 MTV EMA Red Carpet Live

Budite uz MTV ove nedelje, 6. novembra od 20 časova, i ne propustite 2011 MTV EMA Red Carpet Live, svojevstan uvod u centralnu ceremoniju večeri – osamnaestu godišnju dodelu MTV EMA, koja je na programu od 21 sat, samo na kanalu MTV-ja.

Objavom da će svetska senzacija Džastin Biber i Gremijem nagrađeni izvođač i producent DJ Dejvid Getta nastupiti na najvećem muzičkom događaju u Evropi, MTV je kompletirao impresivan spisak izvođača na MTV EMA 2011. Biber i Geta pridružili su se prethodno najavljenim izvođačima kao što su Lejdi Gaga, Bruno Mars, grupama Coldplay i Red Hot Chili Peppers, kao i Jessie J, LMFAO i Snow Patrol. Grupa Queen će primiti Global Icon nagradu i održati specijalni nastup. Nikol Snooki Polici, Dženi JWOWW Farli i zvezda serije Awkward Ešli Rikards biće prezenterke nagrada, a Džejson Derulo Derulo će nastupiti tokom šou programa 2011 MTV EMA Red Carpet Live koji se odvija pre same dodele. Domaćini ovog programa će biti međunarodno poznati voditelji Tim Keš i Luiz Rou. Svoj dolazak na svečanost potvrdila je pevačica i globalni pop fenomen Keti Peri; suosnivačica i pevačica grupe Evanescence Ejmi Li; glumica Hajden Panetjer iz serije Heroji, supermodel Bar Refaeli, WWE superzvezda Šimus, supermodel Irina Šajk, glumac Dejvid Haselhof i modni dizajner Džeremi Skot.

Dodela MTV EMA 2011, koju će voditi multitalentovana pevačica i glumica Selena Gomez, održaće se u nedelju, 6. novembra, u 21:00, sa direktnim prenosom na regionalnom MTV kanalu. Sponzori dodele 2011 MTV EMA su Dell, Replay, Hyundai i Swatch.

makonda-tracker