Prvi glas Srbije: Duelom do opstanka

0
Novi krug eliminacija čeka dvadeset i četiri kandidata u sve popularnijem muzičkom show programu Prvi glas Srbije danas, 5. novembra od 21 sat na Prvoj

Takmičari su ponovo podeljeni u grupe sa novim pesmama na koje pojedinci ponovo imaju zamerke. Izgleda da su neki od njih očekivali da će pevati samo ono što im leži, pa pre nastupa jedan od kandidata odustaje, jer kako kaže ne voli kalupe, voli slobodu.

- Ne mogu da kažem da sam ljut, razumem ga. Samo mislim da nije korektan, ostavio je grupu na cedilu – smatra njegov mentor Vlado Georgiev.

I u Leninoj grupi dolazi do osipanja pre nastupa, jer je jedna od kandidatkinja u poslednjem trenutku shvatila da ne može da bude u izolaciji, tako dugo odvojena od porodice.

Sve to je žiriju na neki način bar malo olakšalo posao, jer su se posle odlaska ovo dvoje kandidata eliminacije svele na četvoro takmičara.

Pre nego što su dobili šansu da nastupe, takmičari su morali da dovedu publiku u Beogradsko dramsko pozorište i taj zadatak su uspešno obavili. Čuvena sala u kojoj se igraju neke od najpopularnijih pozorišnih predstava bila je ispunjena do poslednjeg mesta, pa su potencijalne muzičke zvezde po prvi put nastupile u takvom ambijentu.

Bilo je treme i falševa, ali i prijatnih iznenađenja.

- Ona je devojka na koju sam najviše ponosan u svojoj grupi – rekao je Mare za jednu od kandidatkinja, koja je briljirala u čuvenom hitu You're The One That I Want iz filma Briljantin.

Nakon eliminacije četvoro takmičara, Prvi glas Srbije dobio je 18 polufinalista.

Ko će od njih otići u finale saznaćemo već u nedelju 6. novembra u 21 sat, kada će će imati duele jedan na jedan.

Ko će se protiv koga takmičiti pesmom i glasom kandidati su saznali na gostovanju kod Ivana Ivanovića. Ovaj broj u nedelju će biti prepolovljen i tada će biti poznato devet finalista Prvog glasa Srbije.

makonda-tracker