Nina Radulović, Andrija Milošević i Ognjan Radivojević u Ami G show-u

0
U ponedeljak 31. oktobra od 22: 30 časova na TV Pink specijalni gosti emisije Ami G Show koja je posvećena Noći veštica biće Nina Radulović, Andrija Milošević i Ognjan Radivojević koji donosi premijerni spot sa Natašom Bekvalac

Kako se desilo da je Noć veštica u ponedeljak, Ognjen Amidžić je to iskoristio da napravi specijalnu emisiju u duhu ovog zapadnjačkog praznika. Studio će biti preuređen za ovu priliku i obogaćen svim rekvizitama koje asocijaruju na proslavu Haloween-a.

Popularni voditelj biće obučen kao vampir, a i članovi orkestra, kao i gosti, imaće vanredne kostime. Ognjen će se, inspirisan povodom emisije, našaliti sa raznim ljudima iz Srbije, od kojih mnogima i nije potreban kostim, jer su već obučeni kao za Noć veštica.

Kako je emisija drugačije koncipirana od dosadašnjih, tako će Amidžiću u goste doći i vanredno veći broj gostiju. Prva gošća biće Nina Radulović, novo lice TV Pink, koja će prvi put ispričati, shodno temi emisije, kroz koju Zonu sumraka je prošla kao trudnica i porodilja i kakav je dogovor na kraju napravila sa najgledanijom komercijalnom televizijom u Srbiji. Tom prilikom otkriće koncept svoje nove emisije koja će u stvari biti društveno-politički tok šou vrlo intrigantnog naziva. 

Drugi gost biće jedan od najpoznatijih glumaca mlađe generacije Andrija Milošević. On takođe sprema iznenađenje prilikom svoje pojave u grandioznom studiju u Šimanovcima.

I konačno treći gost Ognjan Radivojević donosi sveže izmontiran spot duetske pesme sa Natašom Bekvalac, u okviru kojeg njih dvoje vode ljubav.

Kao i svakog ponedeljka Darko Mitrović i Marko Stepanović (Dar-Mar) spremaju svoj duhoviti pregled nedelje, a i ovog puta videćemo šta je njihov specijalni softver pripremio za gledaoce Pinka.

 

makonda-tracker