Marko Bulat do suza u Magazinu In

0
Gosti emisije Magazin In u subotu 29. oktobra od 18 sati na TV Pink biće glumica Vesna Čipčić, advokat Toma Fila kao i pevači Šaban Šaulić i Marko Bulat
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Tema ovonedeljnog izdanja Magazina In je oko čega se u Srbiji najviše ljudi svađaju? Da li je to ljudska zavist, ljubomora, žuta minuta, bračne nesuglasice ili pak neke nevažne sitnice koje život znače.

Na ovu uvek aktuelnu temu Sanja Marinković će razgovarati sa uglednim srpskim advokatom, Tomom Filom koji će ispričati neobičnu storiju o bračnom paru koji se razveo zbog čorbastog pasulja.

Sagovornica u emisiji je i glumica Vesna Čipčić koja je posle razvoda već nekoliko godina ponovo zaljubljena, kao i veoma interesantan gost u raspravi o neobičnim svađama - Šaban Šaulić - čovek sa retkim životnim iskustvom, razvodom od dvadeset dana i posle toga venčanja sa istom ženom.

Kuriozitet u emisiji su učesnici emisije Bračni Sudija kojima je sudelovanje u ovoj emisiji značajno promenilo-popravilo kvalitet života a specijalni gost je Marko Bulat koji će prvi put iskreno govoriti o razlozima razvoda od supruge Maje a na snimanju je gotovo i zaplakao.

Dovoljno razloga da subotu predveče provedete uz program TV Pink.

makonda-tracker