Jelena Karleuša savetuje šopingholičarke

4
Treći član žirija u emisiji Šopingholičarke koja se emituje u petak 21. oktobra od 22:30 časova na TV Pink biće pevačica Jelena Karleuša

Sada imate novac da kupite sve što želite. Ali da li umete da izaberete stvari koje vam pristaju? Novi, ovog puta modni šou, učiniće nam još zanimljivije petak veče na TV Pink, pogotovo ako i vi nalazite pravo zadovoljstvo u njegovom veličanstvu - šopingu.

Dve devojke dobiće podjednaka sredstva da u tržnom centru pazare sve što im treba da se obuku od glave do pete. Za to imaju podjednako vreme, ali je pitanje da li imaju i podjednako ukusa. O tome će se brinuti tročlani žiri koji će imati dva stalna člana (Snežana Dakić i Igor Todorović), dok će se treći menjati iz emisije u emisiju. On će donositi sud šta im stoji, a šta ne. Gde greše i da li su kraljice ukusa ili freak of the week. O tome će govoriti i njihovi ormari u koje će prethodno zaviriti kamere TV Pink, ali i poznanici takmičarki koji će izneti sud o njihovom stilu.

Kako bi sve bilo cakum-pakum poznati frizeri i šminkeri daće savete kako da se doteraju uz određenu kombinaciju. Pobednica može da zadrži svu kupljenu robu i da obavi još jedan, pobednički šoping.

Voditeljka nove emisije je novo lice TV Pinka, Marina Erdeljan, koja je totalna šopingholičarka.

makonda-tracker