Šareno: Milica Zarić i Aleksandar Srećković - Kubura

0
Ove subote, 15. oktobra, od 14 i 30 časova ekipa emisije Šareno na TV Avala daće vam ideje za stvari koje u doba krize mogu da vam poprave život, a ne koštaju ništa

Glumci aktuelnog domaćeg filma Zajedno Milica Zarić i Aleksandar Srećković-Kubura pričaće o svojim producentskim zalaganjima i borbi da se, uprkos okolnostima, snimi umetničko delo, ali i o krizi u partnerskom odnosu njihovih likova i načinima da se ona prevaziđe. O krizi kao skrivenoj prilici za sve ljude sa idejom i željom da se bore govoriće Maja Vujović, direktorka agencije Compass Communications. Biće prikazana i reportaža o hrabrim ženama iz Lebana koje su se udružile i našle način da proizvode rukotvorine i plasiraju svoje proizvode, a u stalnim rubrikama gledaoci će moći da nauče kako da se zdravo hrane sa malo novca kao i da savladaju stres koji je posledica krize i veliki neprijatelj organizma.

Voditeljke emisije Šareno, koja će biti emitovana na televiziji Avala, u subotu 15. oktobar od 14 i 30 časova, su Nataša Cvetković, Ivana Višković i Ivana Gajica.

makonda-tracker