Magazin In: Ivana Žigon i Aleksandra Jeftanović o stereotipima i predrasudama

0
U novom izdanju Magazina In glumica Ivana Žigon i voditeljka Aleksandra Jeftanović diskutovaće na temu: Kako se boriti kada Vas sude na osnovu stereotipa i predrasuda. Emisija je na programu televizije Pink u subotu 15. oktobra sa početkom u 18 časova.

Proslavljenje glumica Ivana Žigon u novom izdanju emisije Sajne Marinković govoriće o tome kako se od rođenja nosi sa predubeđenjem o njoj na osnovu njenih poznatih roditelja. Aleksandra Jeftanović otkriće u Magazinu In kako se bori sa problemom vezanim za stereotip koji prati lepe voditeljke da su verovatno uz lepotu i glupe.

Gosti su i Dule i Radojke, koji sa iznenađujućom količinom iskrenosti, govore kako su doživeli  preko noći postignutu popularnost, kao i njihovo predubeđenje o popularnim ličnostima, a naročito o predrasudama  vezanim za  Evropljane, koje su razbili na proputovanju i gostovanju. Videćete kakav utisak ostavlja i provokativni fizički izgled bivše učesnice Velikog Brata, Soraje Vučelić, u skladu sa temom o stereotipima. Emisija je na programu televizije Pink u subotu 15. oktobra sa početkom u 18 časova.

makonda-tracker