Premijera SciFi kanala serije Misterije Hejvena na bioskopskom platnu

0
Misterije Hejvena ekskluzivna serija na kablovskom kanalu SciFi, imaće premijeru druge epizode nove sezone na bioskopskom platnu, prvog dana Festivala srpskog filma fantastike, u četvrtak, 13. oktobra u Domu omladine.

Misterije Hejvena, ekskluzivna serija SciFi Universal kanala, doživljava drugu sezonu nakon globalnog uspeha. Prva sezona bila je konstantno jedna od najgledanijih na svim većim tržištima a premijera u SAD-u privukla je 2,3 miliona gledalaca, što je dovelo na drugo mesto gledanosti među svim kablovskim programima.

Misterije Hejvena je naučnofantastična drama bazirana na romanu Kolorado Kid, čuvenog pisca, Stivena Kinga. Serija prati samouverenog FBI agenta, Odri Parker, sa izgubljenom prošlošću, koja stiže u svoj rodni grad Hejven , gradić u državi Mejn, na rutinski zadatak. Uskoro, pokazuje se da je njen instinkt  za rešavanje misterija dobrodošao nakon što otkrije da je, naizgled uspavani gradić, u stvari služio kao mesto u kome se skrivaju ljudi sa natprirodnim talentima. U drugoj sezoni Odri je primorana ne samo da vodi računa o svim nevoljama Hejvena, nego  i da reši najteži slučaj ikada: tajnu svoje prošlosti i veze sa Hejvenom.  Uloge tumače: Emili Rouz, Džejson Prisli, Lukas Brajant, Erik Balfor, Vinesa Antoan.

Novo izdanje Festivala srpskog filma fantastike, najstarije žanrovske filmske svetkovine u Srbiji, biće održano od 13. do 16. oktobra 2011. godine u Domu omladine Beograda i Muzeju jugoslovenske kinoteke.

makonda-tracker