Show snova: Prvi duel u serijalu

0
U nedelju, 9.oktobra u 18 časova na TV Pink u duelu će se naći Dušan Svilar i Ivana Pavković

Ove nedelje Šou snova stigao je do prvog duela koji će jedan plesno-pevački par izbaciti iz borbe za ostvarenje želja. Po ocenama žirija u sastavu Marko Kon, Bisera Valetanlić, Rade Marjanović, Lokica Stefanović, Goran Knežević i Jelena Kolarović protekle nedelje u duel su ušli Dušan Svilar i Ivana Pavković.

U nedelju su na redu gledaoci koji će u živom programu doneti tešku odluku čiji san je manje bitan. Dušan Svilar je plesao sa Aleksandrom, a pevao sa Anđelom čija ćerka boluje od cerebralne paralize, a želja joj je da pomogne kako njoj tako i drugoj deci koja boluju od ove teške bolesti.

Drugi san podržava Zvezda Granda Ivana Pavković. Ona je pevala i plesala sa Vojislavom i Nenadom čiji je san da pomognu Mirjani, ženi oboleloj od leukemije i majci dva blizanca da se leči u inosrtranstvu i zdrava se vrati svojoj deci.

Izbor će biti težak, ali pravila ovog licencnog šou programa su takva da samo jedan par može da nastavi dalje takmičenje u plesu i pevanju sve do finala koje će se održati krajem godine.

Pored duela videćemo i novi krug takmičenja u kojem sa sanjarima plešu i pevaju Andrej Marićić, Ivana Selakov, Nikola Nemešević Nemeš, Saša Joksimović i Igor Lazić Nigor. Voditelji su Nataša Pavlović i Boško Jakovljević.

 

 

makonda-tracker