Maldivi: Svi hoće 50 hiljada evra

0
Uoči sutrašnje finalne borbe u serijalu Maldivi, više od igre zaoštrena je situacija među takmičarima

Sutra će se znati ko je pobednik serijala Maldivi, više od igre, koji puna tri meseca gledamo na Happy televiziji! Finalisti su se zaoštrili, daju sve od sebe na terenu.

- Mislim da će pobediti Miloš Vojnović iz Novog Beograda. Trenutno ima najviše bodova, a i fizički je čini se, najspremniji – rekla je Ana Jezdimirović.  

Tik uz Miloša, za glavnu premiju bori se Nevena Božić iz Subotice, koja je pokazala da devojka često može da bude istrajniji takmičar od muških kolega.

- Ona kida sve pred sobom. Mene je bukvalno davila u borbi, ali svesni smo da u rvanju nema pravila i svako se takmiči kako zna. Nije bilo fer, ali idemo dalje – rekla je Lidija Kocić. Potpuno neočekivano, u sam vrh finalista plasirala se i Andrea Nikolić iz Beograda, koja je ostala prepoznatljiva po tome što obožava splavove, voli da za veče poljubi više momaka i više od svega je želela da dođe na Maldive.

Tenziju oko velikog finala koje se primiče, razbili su Elvedin Jusufović i  Danijel Fišer, koji su se ofarbali u crno, a Elvedin je, kao i prethopdnih dana, na svoje nokte namazao crveni lak.

- Ako sam transvestit, to sam za sebe, nikog ja ne diram. Razbijam život koji me čeka či izađem odavde. Tamo se dešava da danima ne jedem, jer nemam – rekao je Elvedin.

Devojkama se najviše dopada što se vrhu približio i Milovan Đeković iz Novog Pazara, koji je sve zaintrigirao pričama o duhovnom životu,  susretu sa natprirodnim silama i omiljenoj pesmi Žan Klod.

- Volela bih da pobedi devojka, ali teško da će se to dogoditi. Muškarci su fizički spremniji, borbe su teške i zahtevaju veliku izdržljivost. Uopšte nije tako jednostavno kako se čini. Mi se iz petnih žila borimo za svaki poen – rekla je Danijela Zujić.


Pa,  nagrada je 50 hiljada evra! Vredi se boriti!

makonda-tracker