Isle of MTV na MTV World Stage

0
Izvođači kao što su Snup Dog, Far East Movement, LMFAO i Parade obećavaju dobar provod, zato ne propustite da u petak 7. oktobra u 21 čas pogledate najbolje momente se ovogodišnjeg koncerta na Malti – Isle of MTV

Petu godinu za redom Il Fosos Square na Malti bio je domaćin najiščekivanijem letnjem muzičkom događaju Isle Of MTV. Jedno od najlepših mediteranskih ostrva i ove godine je bilo mesto na kojem se okupilo preko 50 hiljada ljubitelja dobre zabave, koju su poslednjeg dana juna do usijanja doveli Snup Dog, Far East Movement, LMFAO i Parade.

Numera Yeah 3x sve popularnijeg britanskog ženskog sastava Parade otvorila je ovogodišnji Isle Of MTV, nakon čega su usledili i hitovi Perfume i Ticking On It.

LMFAO su uzdrmali publiku na ostrvu karakterističnim hip-hop i elektro zvucima u numerama poput Party Rock Anthem, Champagne Showers i I’m In Miami Trick, a publika je gotovo vrištala od oduševljenja kada su stihovi preinačeni u I’m in Malta, Trick!

Članovi sastava Far East Movement očekivano su izveli hitove Like A G6, Girls on the Dance Floor i Rocketeer, dok je dramatičan izlazak na scenu legendarnog Snup Doga, uz muzičku temu iz kompozicije Carmina Burana i eksploziju vatrometa, izazvao ovacije u publici. Nastup je kulminirao izvođenjem numere OMG, dobro poznatog dueta ovog američkog repera sa bendom Far East Movement.

 

makonda-tracker