Maldivi: Elvedin lakira nokte i oblači haljine

0
Učesnik serijala Maldivi, više od igre Elvedin Jusufović priznao je pred kamerama Happy televizije šta radi kad beži od stvarnosti, ali i da su mu neki ljudi nudili da prebije čoveka iz susednog mesta uz nadokandu od hiljadu evra

Vodoinstalater iz Priboja otkrio je sve detalje svoje tužne priče, u serijalu Maldivi, više od igre ali i šta ga je sprečilo da počini takav čin u poslednjem trenutku.

- Radio sam tri posla dnevno. Ujutru cepam drva, posle jedan me zovu da prenosim neke džakove, uveče selim ljude, utovarujem i istovarujem kamion. Za sitnu lovu! Ali, desi se da nekad pored toliko posla, nemam ni da jedem. Tih dana nisam imao ni sto dinara. Zovu me na bazen, ja nemam ni za kartu. Posla nema, jedem kod devojke, ali ni to ne može stalno. Uvek sam radio kod nekih loših ljudi, koji mi ne pruže čašu vode. A, oni najsiromašniji, nudili su tri obroka dnevno – pričao je Elvedin i otkrio kako su mu ponudili da zaradi hiljadu evra.

- Došli su, kao, jak sam, sportista, dobio bih hiljadu evra da prebijem nekog kriminalca. Rekli su mi doći će ujutru po mene da me odvedu, oko pola šest. Znao sam odmah da nije u pitanju neki biznismen, jer koliko ja znam, oni ne ustaju u šest sati, ne idu rano na posao... Pokazali su mi čoveka, koji je pošao na smenu, u fabriku! Istog trenutka setio sam se svog oca koji je svako jutro išao u fabriku da radi. Rekao sam im da ne želim to da uradim, nisu mi potrebne pare, mada bi mi tada i 500 dinara bilo dobrodošlo. Vređali su me i vikali: Nemaš m..da! Nije me bilo briga. Izašao sam iz kola i pošao kući– pričao je Elvedin.

- Igrao sam košarku 20 godina, ugasio mi se taj san, kad sam shvatio da nema para, nemam sa kim da se dogovorim, potpišem ugovor. Zato sada uđem u neki svoj svet, lakiram nokte, obučem haljinicu...Bežim od stvarnosti! - priznao je Jusufović.

makonda-tracker