TV Happy predstavila novu programsku šemu

4
Happy televizija 1. oktobra počinje sa prikazivanjem novih sadržaja u okviru jesenje programske šeme. Gledaoci ove televizije imaće priliku da uživaju u velikom broju novih emisija, nagrađenih domaćih i stranih filmova i serija, te animiranim filmovima i brojn

Happy  je kolažna televizija sa nacionalnom frekvencijom namenjena porodici, a  prošle godine je osvojila nagradu Beogradski pobednik, za najperspektivniju televiziju, kao i Bečki oskar popularnosti za najgledaniju srpsku televiziju u dijaspori. Ana Marković, glavna i odgovorna urednica Happy TV, istakla je na promociji želju da se i ove godine opravda poverenje gledalaca.

- Želimo da, kao i do sada, budemo objektivni, tačni,  zabavni i drugačiji. Formati koje može da gleda cela porodica biće od oktobra meseca u našoj programskoj šemi. Ideja da održimo nivo u komunikaciji sa porodicom se nastavlja. Dakle, nastavljamo bez nasilja, jeftine zabave i licemerja. Svakodnevnicu mnogih upotpunicemo zanimljivim i aktuelnim sadržajima, uz puno smeha, naravno! - rekla je Markovićeva i dodala da je ove godine Srećna televizija pripremila niz novih sadržaja u programskoj šemi.

Jedna od novina je dnevni porodični kviz Naslovna strana, čiji je autor dugogodišnji novinar Nikola Nešković, poznat i kao tvorac više od pet hiljada emisija i kultnih kvizova kao što su Slagalica, Mozgalica, Sfinga itd. Nešković je izrazio zadovoljstvo što je uspeo da odgovori izazovima koji su pred njega postavili čelnici Happy televizije, te da kreira pravi porodični kviz, u kome mogu učestvovati sve generacije ukućana. Kviz Naslovna strana traje 25 minuta a tokom sedam zanimljivih igara gledoci prate nadmetanje takmičara uz mogućnost da iz fotelje i sami učestvuju u rešavanju zadataka. Naslovna strana nije kviz znanja, već niz igara i izazova za koje je potrebna samo dnevna obaveštenost o događanjima u zemlji i svetu, brzina reagovanja, dovitljivost i poznavanje događanja u raznim sferama života od muzike, filma, nauke, književnosti, do političkih događaja. Tema zadataka je ono što se nalazi na naslovnim stranama, ili u udarnim vestima štampanih i elektronskih medija - objasnio je Nešković.

Happy je jedina televizija sa nacionalnom frekvencijom koja ima dečiji program u trajanju od šest sati. Dečiji program televizije Happy svakog dana gleda više od 100 hiljada dece uzrasta od jedne do 14 godina, što je čini ubedljivo najgledanijom nacionalnom televizijom u periodu od 8 do 14 časova. 

- U najsrećnijem, dečijem kutku, ove jeseni smo pripremili brojne premijere animiranog filmsko- serijskog programa - najavila je Markovićeva, dodavši da će deca iz nedelje u nedelju moći da uživaju uz premijere animiranih filmova o popularnoj lutki Barbika - Barbi i tri musketara, Barbi i priča o sireni, Barbi u modnoj bajci, Barbi i vilinska tajna, Savršen Božić,  Škola šarma za princeze itd. Takođe, mališani će uživati i uz animirane serije Meda Bendžamin, koji ima vrlo uspešnu sezonu prikazivanja na Diznijevom kanalu, Kung Fu- Majstori Zodijaka, koji se uspešno emituje na kanalu Nick Jr India i u Italiji, Horseland (Zemlja konja), Winks i Meteor i moćni kamioni, serija koju su roditelji nagradili kao jednu od retkih u kojoj nema nimalo nasilja. U pripremi su i nove epizode Pokemona i Gormita, a ono što će posebno obradovati sve talentovane dečake i devojčice jeste Srećna zvezda - Prvi srpski talenat, nova emisija u kojoj će mladi od 4 do 14 godina pevati, igrati i svirati na modernoj sceni, uz vrhunski zvuk pod kontrolom najpriznatijih stručnjaka za rad sa decom. U ovoj emisiji nema gubitnika, a sva deca postaju Srećne zvezde.

Još jedna novina u programskoj šemi Srećne televizije je nedeljni talk-show Granica, koji će voditi novo lice televizije Happy, glumica Jelena Helc.

- Svakog četvrtka dočekivaću Vas sa pitanjem da li želite da pređete Granicu - zaintrigirala je Helcova na promociji objasnivši da će njena emisija ugostiti poznate ličnosti iz sveta kulture, politike i estrade, koji će diskutovati uz aktivno učestvovanje publike, studenata novinarstva, na najrazličitije socijalne fenomene i tako pokušati da razreše brojne dileme.

Političke teme moći će da se prate i ponedeljkom u 20 časova u emisiji Ćirilica, koju će u novoj sezoni obeležiti novi vizuelni identitet, novi stil autora i voditelja Milomira Marića kao i aktivno učestvovanje mlade pubilike, studenata Fakulteta političkih nauka, koji će sa autorom emisije pokušati da razotkriju srpsku prošlost zbog koje smo ostali bez budućnosti. Aktuelne teme iz sveta politike i kulture, zanimljivi gosti, ekskluzivni intervijui biće, kao i do sada, ono što čini ovu emisiju godinama najgledanijom u Srbiji u svojoj kategoriji.

Redakcija filmsko-serijskog Happy televizije najavila je za sve srećne porodice koje žele da zajedno provode vreme ispred malih ekrana, još uspešniju sezonu uz Srećnu televiziju. Pripremljen je izuzetno kvalitetan i bogat filmsko-serijski program sa velikim brojem premijernih domaćih i stranih naslova različitih žanrova, dobitnika međunarodnih priznanja.

Serijski program koji će biti prikazan od jeseni zauzima visoko mesto na listama gledanosti (IMBd) u zemljama regiona. Zbog velikog interesovanja koje su gledaoci pokazali tokom emitovanja turske serije Izgubljene godine, Happy televizija je odlučila da u program uvrsti Dolinu vukova, jednu od petnaest najgledanijih turskih serija, koja je tokom emitovanja u Bosni i Hercegovini i Makedoniji u pojedinim epizodama nadmašila gledanost čuvene 1001 noći. Dolina vukova je najuspešniji turski projekat ikada režiran od strane Osmana Sinava, najpoznatijeg turskog reditelja. Svojim prikazivanjem je protresla svet i otkrila neke od najtamnijih i najskrivenijih tajni. Serija prati život tajnog agenta Državne sigurnosne službe koji je nakon promene vizuelnog identiteta ubačen u tursku mafiju. On pokušava da otkrije i sabotira njihove tajne planove, koji svaki dan uništavaju Tursku. Put osvete će biti prožet avanturom, borbama, strašću, ali i neočekivanim ljubavnim zapletom.

Pored ove, gledaoci će moći da prate i seriju Suze Bosfora, tužnu priču sa srećnim krajem, za koju su gledaoci širom sveta, na mnogim forumima, ocenili da ima najlepšu glumačku ekipu. Suze Bosfora govore o tragičnoj sudbini doktorke Lale, koja nakon saznanja da ima tumor na mozgu, napušta svoju porodicu. Brigu o svoje dve devojčice prepušta vaspitačici iz obdaništa, prelepoj Zejnep koja je otišla od svoje velike ljubavi jer ne može da ima decu. Preplitanje sudbina prati muzika za koju turski mediji pišu da je jedna od najlepših ikada snimljenih za seriju.

Za sve ljubitelje dramatičnih priča o herojima koji se bore za pravdu, protkanih avanturama, intrigama i ljubavi, pripremljena je i španska serija Crveni orao, čija je radnja smeštena u daleki sedamnaesti vek. Serija govori o Crvenom orlu, anonimnom heroju koji nakon terora koje pretrpi jedno selo i ubistva supruge lokalnog učitelja, pokušava da stane u zaštitu slabijih, otkrije dvorske intrige i demaskira tajne organizacije koje niz godina muče narod u selu. Ovo je snažna priča o ljubavi, borbi i pravdi.

Uz pomenute, prikazivaće se i brojne druge serije kao što su Neočekivani život, Dobra žena, Beverli Hils (nove epizode).

Filmofili i gledaoci Srećne televizije od jeseni će moći da pogledaju više od 150 naslova različitih žanrova: komedija, akcija, krimi, drame i porodične filmove koji su, takođe, nosioci mnogobrojnih nagrada filmskih festivala širom sveta.

U novom ambijentu, sa novim domaćinima, zabavna emisija Jedna želja, jedna pesma, pružiće i ove jeseni gledaocima Srećne televizije mnogo dobrog zvuka, za koji će biti zaduženi poznati pevači narodne muzike. Oni će u svake srede od 20 časova ispunjavati gledaocima muzičke želje, uz podršku orkestra Miše Mijatovića.

Happy televizija u novoj sezoni nastavlja sa emitovanjem prvog jutarnjeg programa u Srbiji, koji radnim danom počinje u 5:30  i traje do osam časova, a vikendom od šest do devet časova. Jutarnji program Dobro jutro Srbijo je informativna emisija, sa vestima koje se emituju u 5:55, 6:55 i 7:55 časova, vremenskom prognozom koja prati vesti i ostalim sadržajima koji su informativno zabavnog karaktera, a koji su aktuelni za celu teritoriju Srbije. Ove sezone Dobro jutro Srbijo očekuje novi vizuelni identitet kao i nova lica, uz prepoznatljivu Majdu Banjanović i Tijanu Mrković.

U novoj programskoj šemi zadržana je centralna informativna emisija Telemaster, koja se emituje svakog dana u 17:55 časova, s tim što će biti osvežena novim licima i to Jasminom Panić i Jelenom Srećković - licima kojima se veruje.

Pored pomenutih, najupečatljivijih emisija, serija i filmova, u okviru nove programske šeme emitovaće se i Auto, emisija o automobilizmu, Pressovanje, emisija koja se bavi mladima i U žiži, emisija koja se bavi temama iz sveta poznatih.

 

 

 

makonda-tracker