Šareno: Bata Živojinović i Snežana Babić o braku

0
Gost emisije Šareno 24. septembra od 14: 30 časova na TV Avala biće glumačka legenda Bata Živojinović govoriće o iskustvu u braku koji traje duže od pola veka, a pevačicu Snežanu Babić Sneki otkriće da li posle razvoda i dalje veruje u brak

Prva tema u novoj sezoni emisije posvećena je svima koji veruju u večnu ljubav i brak, ali će ponuditi i razumevanje onima koji su se u brak razočarali i koji su osetili gorčinu svađa, razvoda i podele starateljstva nad decom i imovinom.

U sezoni venčanja i svadbi, a u godini svadbe veka, ali i uzbudljivih razvoda domaćih i stranih zvezda za koje je javnost pokazala veliko interesovanje tražiće se odgovori na pitanja- kako se ljubav ponaša u braku, kome obaveze i vernost prijaju, a ko od njih beži, kako negovati romantiku i strast, ali i kako znati kada je vreme da se na brak stavi tačka?

Koliko košta razvod, kako se ljudi nose tokom brakorazvodne parnice, ko iznosi više prljavog veša, a koje odlučniji i zašto je novac najčešći razlog za razvod čućemo od Jovanke Zečević- Anđelković.

 

makonda-tracker