Maldivi: Počela borba za 50.000 evra

0
U serijalu Maldivi, više od igre, započeta borba za pobednika, koji će osvojiti vrednu nagradu

Finale za glavnu nagradu!

Grad pobednik – ekipa Subotice, osvojila je 10 hiljada evra za ulaganje sporta u svom gradu i plasirala se direktno u finalnu borbu serijala Maldivi, više od igre. Njima su se pridružili šest učesnika serijala na Happy televiziji koji su učešćem u rijalitiju dobili titulu VIP i 12 takmičara, koji su imali najviše sms glasova.

- Nisu ušli najinteresantniji takmičari – komentarisala je Ana Jezdimirović, iz ekipe Pančeva.

– Oni koji su pravili atmosferu, nisu ušli u finale. Kakvi su to glasači?

A, u finale su ušli: Elvedin Jusufović, vodoinstalater iz Priboja, koji je obeležio svoj ciklus mišićima i romansom sa Gordanom Draganić iz Zrenjanina, zatim Kruna Đurđević, koja je u serijalu krila tetovažu od roditelja i nije znala matematički zadatak. Proslavio se i kikbokser Dragoslav Radić, iz Kragujevca, koji je dobio najviše aplauza, budući teolog iz Novog Pazara Milovan Đeković, Lidija Kocić, misica.

- Građani su glasali za Milana Cvetanovića, iz Niša, Andreu Nikolić iz Beograda, Danijelu Zujić, iz Užica – čitala je iz koverti Bojana Ristivojević, voditelj programa.

Novosađanka Anamaria Brdar je sama izašla na binu, misleći da je ušla u finale, ali se brzo vratila među ostale takmičare, koji nisu prošli. Pored nje su ostali zaljubljeni Nikola Jovanović i Milena Mitić iz Kragujevca. U finale nisu ušli ni kaskaderka Dragana Vidojković, iz Beograda, Goran Žmukić iz Novog Sada, par Anja Vujičić i Mirko Krtinić...

Odabrani su novi kapiteni: sve su devojke!Kristina Mladenović, iz Bora predvodiće ljubičastu ekipu. Sanja Veselinović iz Novog Pazara brinuće o žutima, Andrea Nikolić iz Beograda, vođa je zelenog tima, Marijana Delić Subotice.

- Hvala bogu da više nije Sanja Sučević kapiten – čulo se u grupi.

– Sad će dati sve od sebe da pobedi.

Na žurci koja je usledila igralo se do zore, a učesnicima serijala društvo su pravili naši vaterpolisti.

 

 

makonda-tracker