Plave krvi na Universal kanalu

0
Kriminalistička serija Plave krvi od tvoraca serije Porodica Soprano u kojoj glavne uloge igraju Tom Selek, poznat po serijama Magnum i Prijatelji, i član nekada popularne tinejdžerske grupe New Kids on The Block Doni Valberg biće premijerno prikazivana na kab

Plave krvi je drama o višegeneracijskoj porodici njujorških policajaca. Frenk Regan je policijski načelnik i glava porodice, svoje odeljenje vodi na isti način kao i porodicu, sa mnogo diplomatije, čak i kad je u pitanju politika koja je zarazila njegovog nepomirljivog oca Henrija, tokom njegove službe u na mestu šefa policije.

Izvor ponosa, ali i brige, za Frenka je njegov najstariji sin Deni, iskusan detektiv, porodičan čovek i veteran rata u Iraku koji ponekad korisiti sumnjive tehnike u rešavanju slučajeva. Jedina žena u porodici Regan je Erin, pomoćnik državnog tužioca i samohrana majka, koja služi kao moralni kompas u porodici.

Džejmi je najmlađi u porodici Regan, svršeni student prava na Harvardu i zlatni dečak, ali nemoćan da se odupre tradiciji Reganovih on odustaje od svelte budućnosti u advokaturi i okreće se policiji. Njegov život se naglo menja kada dobije ponudu da postane deo tajne policijske istrage iako njegov otac o tome ne zna ništa, a koja bi potencijalno mogla da utiče na porodično nasleđe.

 

makonda-tracker