Maldivi: Bliži se finale, borba se zahuktava!

0
Takmičari serijala Maldivi, više od igre na Happy televiziji svom snagom jure ka pobedi i nemaju milosti za suparničke ekipe

Ekipe Beograda Starog grada, Subotice, Novog Sada i Kragujevca bore se bez pardona! Imaju isti cilj i idu ka njemu – pobeda i deset hiljada evra koje će uložiti u razvoj sporta u gradu čije boje brane.

- Puštali smo Beograđane, sad idemo napred. Nama je veoma stalo da pobedimo i nismo došli ove da poziramo – rekla je Sanja Sučević, kapiten ekipe Subotice, koja je izbila prva na tabeli serijala Maldivi,više od igre.

Kapiten ekipe Kragujevca, Dragoslav Radić, kritikuje devojke iz svog tima, objašnjava im da moraju više da se trude, kaže da takmičenje nije zabava, mada serijal često tera suze na oči od smeha.

- Moramo i da se družimo Drago, stalno nas presinguješ. Trudimo se koliko možemo, ne možemo protiv svih – brecnula mu se Milica Savić, iz ekipe Kragujevca.

- Mi igramo povređeni. Pa, nismo legli, nego se borimo. Stvarno vas ne razumem, devojke! Pokažite se!– dodao je Nikola Jovanović.

Kapiteni svakodnevno brifinguju ekipe, ali sve češće tu nastaju svađe, jer su igre kako se bliži kraj sve teže i napornije, pa na neke takmičari ne mogu da odgovore.

makonda-tracker