Šopingholičarke na Pinku

1
U ovom takmičarskom rijaliti šou programu sa budžetom od 50 hiljada dinara, koji će se emitovati svake nedelje od 18. septembra u 23:30 časova, dve devojke ili žene međusobno će se boriti za mesto pobednice

Ona koja pobedi moraće sa dobijenim novcem da kupi po jednu kompletnu odevnu kombinaciju, kao i neizostavni prateći asortiman, nakit, tašna, rukavice... Takođe, u svakoj emisiji dobijaće i po jedan zadatak koji će uvek biti drugačiji.

Takmičarke će se predstavljati gledaocima i žiriju, koji osim što će saznati nešto više o njima, moći i da pogledaju šta sve takmičarke imaju u svojim ormanima, dok će članovi žirija komentarisati odevne predmete.

Pored žirija svoje komentare davaće i drugarice učesnica, od toga šta one misle o njihovom stajlingu, do toga da li su imale neke promašaje u odevnim kombinacijama. A da sve bude još zanimljivije, njihove fotografije osvanuće na bilbordima, te će svoj komentar davati i slučajni prolaznici.

Deo tima koji se sastoji od šminkera i frizera, takmičarkama će davati savete o tome kako treba da se šminkaju, kakva treba da im bude frizura i u ćemu greše, a u čemu su dobre dok se doteruju.

Svaka emisija imaće dva stalna člana žirija, dok će se treći član menjati iz emisije u emisiju. Komentarisaće i ocenjivati ono što su kupile, i uz to davati im savete, kako bi trebalo da se oblače i šta im dobro stoji, a ona koju žiri proglasi pobednicom dobiće vredan vaučer za kupovinu.

makonda-tracker