Kings of Leon u Storytellers na MTV-u

0
U petak 9. septembra u 19:40 časova emisija Storytellers gledaocima MTV-ja pruža poseban uvid u stvaralački proces i jedinstven nastup američkog sastava Kings Of Leon

U emisiji Storytellers imaćete priliku da zađete u misli i osećanja koja stoje u pozadini pesama najvećih muzičkih zvezda današnjice, dok ih budu uživo izvodili pred publikom u studiju. Priliku da predstave svoju priču imali su članovi sastava Kings Of Leon, u prvoj epizodi tekuće sezone serijala Storytellers, snimljenoj početkom aprila u gradu Frenklin, američka država Tenesi.

U intimnoj studijskoj atmosferi, četvorka u sastavu Entoni kaleb Folovil (vokal, ritam gitara), Ivan Nejtan Folovil (bubanj, prateći vokal) Majkl Džared Folovil (bas, prateći vokal) i Kameron Metju Folovil (solo gitara, prateći vokal) izvela je svoje najpoznatije pesme i, odgovarajući na pitanja publike, govorila o osećanjima, razmišljanjima i situacijama koje su uticale na proces stvaranja muzike benda Kings Of Leon.

Svakog petka od 9. septembra u 19:40 časova nastupiće novi izvođač na Storytellers pozornici, dok su reprize na programu subotom od 22 i ponedeljkom od 15:10 sati.

makonda-tracker