Večeras počinje treća sezona serijala Paklena kuhinja

0
Pakleni kuvar Saša Mišić i u novoj sezoni kulinarskog serijala nastavlja nesmanjenom žestinom, sa željom da svaki restoran u svemu bude savršen, nova sezona počinje sedmog septembra od 21 sat na TV Prva

Mišić će opet obići vrhunske restorane, ali i objekte koje je odavno trebalo zatvoriti. Zbog Sašinih kritika će se plakati, vlasnici i menadžeri ući će u svađe, dok će kuvari i konobari posumnjati da su spremni da usluže takvog gosta.

Prvi na udaru u novoj sezoni je luksuzni restoran Yachting Club Goga, koji se nalazi na samom Dunavu, na šetalistu u Zemunu. Ovaj restoran je više od toga, jer ga karakteriše moderno opremljena međunarodna marina. Sa prelepim enterijerom na savršenoj lokaciji restoran ipak ima nekoliko problema: radi samo u letnjem periodu dok je zimi zatvore, osoblje je mlado i neiskusno i vrlo često se menja. Menadžer ne zna da vodi restoran i zbog toga je ovaj prelepi objekat vrlo često prazan.

Za četiri dana moraju da se otklone svi problemi koji plutaju na vodi zajedno sa splavom. Prva epizoda treće sezone na program je sedmog septembra u 21 sat na Prvoj.

 

makonda-tracker