do neverovatnih hiljadu megabita po sekundi

SUPERNOVA OPTIČKI INTERNET - tvoj nevidljivi prijatelj sada vidno bolji!

1

Savremeno doba postalo je nezamislivo bez interneta, a značaj koji ima u svakodnevnom životu ljudi pokazao se tokom mera izolacije uvedenih usled epidemije korona virusa, kada je korišćenje interneta povećano čak pet puta!

foto: promo
foto: promo

Neophodnost stabilne internet veze izjednačila se sa uslugama poput vode i struje bez kojih ne možemo da zamislimo današnju egzistenciju. I upravo zato internet je postao saveznik koji nam je pomogao da funkcionišemo baš kao i u normalnim okolnostima. Internet je postao naš nevidljivi prijatelj koji nam je omogućio da nastavimo sa neometanim obavljanjem svakodnevnih obaveza – radili smo od kuće, surfovali smo, đaci su nastavu pratili online i što je najvažnije mogli smo da se informišemo u realnom vremenu.

foto: promo

U trenucima predaha koristili smo društvene mreže, ali smo i gledali omiljene filmove i serije. Upravo tada, važno nam je bilo da imamo pouzdanu i stabilnu internet vezu kako bismo bez prekidanja uživali u programu koji volimo.

 

foto: promo

Kablovski operatori koji pružaju internet usluge morali su da se prilagode novim uslovima, a retki su uspeli da na adekvatan način odgovore na neočekivani izazov. Novonastala situacija i potrošnja interneta pokazale su sve prednosti optičke mreže Supernove čiji nam je pouzdan signal pomogao da naše domove bez problema pretvorimo u kancelarije, škole, vrtiće, ali i prostor za relaksaciju. Optika je ostavila u prošlosti spore download-e, „zamrzavanje“ videa ili seckanja signala tokom podkasta.

foto: promo

 

Supernova je obezbedila konstantnu brzinu optičkog interneta koja ide do neverovatnih hiljadu megabita po sekundi za download i više od sto megabita po sekundi za upload. Ove brojke zapravo pokazuju da svi ukućani mogu u isto vreme i na svoj način da koriste internet, a da jedni drugima nisu smetnja i prepreka. Navedene karakteristike za sada nemaju alternativu na tržištu internet usluga i predstavljaju veliki iskorak kada je u pitanju korišćenje interneta u 21. veku.

foto: promo

Ukoliko je do sada tvoj nevidljivi prijatelj bio nepredvidiv, to ne znači da je i nezamenljiv i upravo zato je pravi trenutak da se priključite na Supernova optičku mrežu.

 

 

makonda-tracker