Džiboni u MTV Express-u

0
Nakon letnje pauze, novi MTV Express u sredu 7. septembra u 20 sati na regionalni MTV donosi ekskluzivan nastup Zlatana Stipišića Džibonija i njegovog benda

Smešteni na vrhu jedne zgrade u samom centru Zagreba u jeku priprema za veliki zadarski koncert, popularni muzičar i njegov bend odsvirali su, samo za gledaoce MTV-a, nekoliko dobro poznatih hitova.

- Prvi plan je bio da snimamo u liftu, ali s obzirom da nas je bilo skoro deset sa snimateljem i toncem nismo mogli da nađemo dovoljno velik lift. Na kraju smo se odlučili za terasu i ispalo je odlično. Prvi put smo izvodili te pesme na taj način i baš nam je bio gušt. Sad smo ih apsolvirali za sledeći put – izjavio je odlično raspoloženi Džiboni.

- Nadam se da će gledaoci MTV-ja uživati u mom mini koncertu ove srede i takođe se nadam da se 1. oktobra vidimo na koncertu u Novom Sadu - pozvao je popularni Splićanin sve ljubitelje dobre svirke na novosadski koncert za koji vlada veliko interesovanje, jer je već sada rasprodata polovina ulaznica.

 

makonda-tracker