Proglašeni mis i mister Maldiva

1
U četvrtom ciklusu serijala na Happy televiziji odabrani su najlepši takmičari

Uobičajeno, pred kraj ciklusa serijala Maldivi, više od igre, učesnici ovog takmičenja međusobno biraju najlepše, najšarmantnije, s najlepšim pogledom, grudima, itd.

Voditelj izbora Dženan Džanković najavljivao je takmičare u kupaćim kostimima, elegantno obučene, u pidžami...Talmičari su se lepo zabavljali i podelili titule.

- Mister Maldiva je Dragoslav Radić iz Kragujevca, a mis ovog takmičenja je Nataša Kovačević iz Novog Pazara. Dragoslav Radić, takođe, kažu glasovi, ima najjače ruke od svih muškaraca– rekao je voditelj Dženan Džanković.

Zatim su usledile i druge titule. Za mister šarma proglašen je Nikola Jovanović iz Kragujevca, koji, smatraju takmičari, ima i najlepši pogled. Najbistrije glave je Milovan Đeković, koji se okitio i titulom – najlepša guza!

- Najbolje noge ima Dalibor Ristić iz Kruševca, najlepši osmeh pripoada Nikoli Tijaniću, dok je muška šmizla – Milan Mijović, iz ekipe Pančeva.

I među devojkama je bilo podele laskavih titula:

- Najlepše oči ima Milena Mitić iz Kragujevca, grudi Ana Jezdimirović iz Pančeva, najšarmantija je Sanja Milosavljević... najlepše noge ima Milica Savić iz Kragujevca, kosu Bojana Srećković. Za mis štikle proglašena je Dragana Popović iz Kruševca, a najveća šmizla je Jovana Đorić.

Posle dobre zabave tokom izbora, učesnici serijala napravili su žurku, na kojoj su se zabavljali do kasno.

makonda-tracker