Maldivi: Bojana sve nervira

1
Na Kragujevčanku Bojanu Srećković u serijalu na Happy televiziji ljuti su čak i članovi njene ekipe

Šta se dogodilo među takmičarima ekipe Kragujvca, koja trenutno vodi u serijalu Maldivi, više od igre, znaju oni najbolje, ali najradije bi, kažu, želeli da neko zameni Bojanu Srećković.

- Sve su devojke odlične, bore se za poene, ali mislim da je Bojana malo lenja. Ne trudi se dovoljno, a to može da bude presudno za ekipu.– rekao je Dragoslav Radić.

Da je disciplina presudna, slaže se i Nikola Jovanović, koji kaže:

- Stalno spava, kakvo je to ponašanje!? Svi su opomenuti da ovde nema spavanja. Takmičenje i samo takmičenje. Ona se folira, kao nije joj dobro i ode da spava. Kao da je na odmor došla. Istina, ovde je kao na prelepom ostrvu, ali nismo došli da se izležavamo. Imamo odgovornost prema svom gradu. Pančevo nam se približava, moramo da pobedimo! Bojana preko dana spava, nije joj dobro, a na svakoj žurci igra po stolovima. Folirantkinja.

Vesela i zgodna devojka, može se reći, unela je nemir. Postala je tema ne samo u ekipi grada Kragujevca, nego i Pančeva, Kruševca i Novog Pazara. Kad su joj koleginice rekle da se o njoj priča kao devojci koja se ne trudi u igrama, ništa ne radi i ponaša se potpuno neodgovorno, Bojana se nije mnogo uzbudila.

- Ako nekom nešto smeta, nek dođe kapiten to da mi kaže  - rekla je Bojana uz prvu kafu koju je pila posle podne.

Dok su pričali o tome ko im se od muškaraca dopada, Bojana je rekla:
- Mogla bih da spavama sa Nikolom Tijanićem iz Kruševca, on mi se dopada.

Znači Beograđani ne dolaze u obzir.

makonda-tracker