Maldivi: Ana mazi, a potom ogovara Milana

0
U serijalu Maldivi, više od igre na Happy televiziji najveće svađalice su Ana Jezdimirović i Milan Mijović iz ekipe Pančeva

Međutim, ako je suditi po staroj izreci: Ko se bije, taj se voli!, onda se Ana Jezdimirović i Milan Mijović iz ekipe Pančeva, prosto obožavaju.

- Nervira me, stalno se svađam sa njim – glasno je komentarislaa Ana, a kad je Milan došao u kuhinju, gde je pripremala doručak, nastavila je njemu:

- Ne pomažeš mi, nećeš da jedeš špagete koje sam spremila.

- Ali, Ana, dok ste vi spavali, ja sam očistio celu spavaonu i kupatilo, nisam čekao ni na koga – rekao joj je Milan, zamolio je da se smiri, što je Anu prilično ražestilo.

Nastavila je da viče na Milana, galami i govori mu da se ne ponaša kao muškarac.

- Ana, nisi ti u plusu što imaš visoke štikle, takvih je 90 odsto devojaka. Potrebne su ti drugačije vrednosti...

Kasnije, ispred letnjikovca, priča je bila potpuno drugačija.

- Milane, izvini što sam vikala, poludim zbog hrane. Ispričaj mi šta je bilo sa tvojom majkom - rekla je Ana i sela Milanu u krilo, dok ga je ljubila po kosi.

- Umrla je od leukemije. Dobila je posle porođaja i lekari su joj davali dva meseca života, ali je ona posle mog rođenja živela četiri godine. Želela je samo da mene prošeta...

Ana ga je zagrlila još jednom, jer se učinilo da će Milan zaplakati.

Anino sažaljenje, kratko je trajalo...Nedugo zatim, u letnjikovcu, Ana je Dragoslavu ogovarala Milana, govreći ružne stvari o njemu, da je folirant i da glumi.

Milan Mijović, lepo vaspitan, na sve njene komentare samo je odgovarao:

- Mlada je previše, ne zna ni šta priča...

Ispred letnjikovca, dok su razgovarali o simpatijama u serijalu Maldivi, više od igre, Milan je rekao da se njemu ne dopada nijedna devojka u rijalitiju, i da ne bi bio intiman ni sa jednom.

makonda-tracker