Maldivi: Pobeđuju žuti?

1
U prva tri ciklusa serijala Maldivi, više od igre, pobeđivale su ekipe u plavim dresovima, Subotica, Novi Sad, Beograd Stari Grad, ali ako je suditi po trenutnom stanju, na tabeli ovoga puta pobeđuju žuti, tačnije ekipa Kragujevca

Iako trenutno vode u serijalu Maldivi, više od igre i smeši im se pobeda, ceo tim Kragujevca je u svađi, a najnervozniji je Nikola Jovanović, ali se tim trudi da sve zadatke ostvare najbolje što mogu.

- Ja učestvujem u najtežim igrama, to nije fer. Ne znam kako nije sramota ostale takmičare u grupi. Stalno se svađam, a devojke iz ekipe Kragujevca me ne podnose. Ma, ne moraju ni da me vole, ali moramo da pobedimo. Zbog toga smo i došli. Ovo je sportsko takmičenje, ali pod stalnim sam okom kamera. Osim spremnosti treba da pokažemo i druge osobine. Imam utisak da ostali to često zaboravljaju - kaže Nikola Jovanović iz Kragujevca. Osim toga ko je više učestvovao u igrama, najviše se svađaju oko hrane, jer često ne ručaju zajedno, hrana nedostaje, iste osobe spremaju, niko ne čisti.

makonda-tracker