Maldivi: Apetit za Ginisa

0
Dragoslav Radić, iz Kragujevca poče da ljuti učesnike serijala na televiziji Happy, jer mnogo jede

Dragoslav može da pojede i do 20 prženih jaja!

- Nisam verovala svojim očima – rekla je Ana Jezdimirović, učesnica ekipe Pančeva u serijalu Maldivi, više od igre.

– Dragoslav Radić iz ekipe Kragujevca pojede gotovo 20 jaja za doručak. To je stvarno previše. Ništa ne ostane za njegove u ekipi.

Manjak hrane, često je uzrok svađa u ekipi Kragujevca, koji, čini se, najviše jedu. Ostali gradovi, Pančevo, Novi Pazar i Kruševac, nemaju tih problema.

- Ogroman je, ima najviše mišića – kaže Sanja Milosavljević, iz ekipe Pančeva, inače, najsitnija takmičarka u serijalu.

– Nije lako ostalim muškarcima koji sa njim ukrste snage. Videla sam juče da je pojeo dve kantice eurokrema. Posle sam čula da je to učinio iz opklade.

Radić se punih 15 godina bavi kikboksom, trener je, uspešan, duhovit, devojke ga obožavaju... Trostruki je prvak države u karateu, dvostruki prvak u kik boksu, dva puta je bio vicešampion u ultimat fajtu i boksu! U serijalu Maldivi, više od igre izabran je za kapitena Kragujevca.

- Veoma je spreman, a devojke je fascinirala njegova posvećenost sportu, utrkuju se, koja će sa njim da pliva, da se sunča – objašnjava Sanja Milosavljević.

– On je druželjubiv, sa svima porovodi vreme, ali čujem da ima devojku koju voli. Priča se i da lepo kuva. Vidim da je nekim devojkama pravio palačinke...

A, onda je sve pojeo!

makonda-tracker