Maldivi: Takmičarke dodatno zagrevaju temperaturu!

0
Tropske vrućine najlakše se podnose u serijalu Maldivi, više od igre na Happy televiziji, gde se posle zahtevnih igara takmičari odmaraju kod bazena i vodopada

Takmičari serijala ne samo da se bore za vrednu nagradu, već je egzotično mesto gde se predstavnici srpskih gradova nadmeću, idelano za beg od tropskih vrućina.

- Kakav raj. Jeste da su igre teške, ali ovaj bazen, vodopad, hlad ispod palmi.. Ovde je baš prijatno!– rekla je Ana Jezdimirović, iz ekipe Pančeva.

Ali, lepotice u serijalu, kažu, dodatno zagrevaju temperaturu mladićima i kamermanima, posebno gledaocima, koji uživaju ispred televizora.

- Devojke su prelepe. Toliko lepote na jednom mestu nisam video. Meni je, naravno, moja devojka najlepša, ali ne možemo protiv činjenica. Dopada mi se Ana iz  Pančeva, umemo da se šalimo zajedno...Prija mi društvo – rekao je Dragoslav Radić, iz Kragujevca.

I ostali učesnici serijala na Happy televiziji našli su načina da se rashlade od tropskih vrućina, neko kraj bazena, neko ispod vodopada...Naravno, ima onih koji moraju da budu u kuhinji, jer učesnici Maldiva sve sami spremaju.

Nekom je, pao težak zadatak da riba kupatilo i spavaonicu, Milanu Mijoviću na primer. Ali, i on je po završenim obavezama jurnuo u bazen.

makonda-tracker