priča se nastavlja

„SAD ULAZIMO U DRUGU FAZU“: Evo šta nas čeka u sledećoj sezoni serije „Južni vetar“ i koliko će ih još biti

0

Reditelj Miloš Avramović otvoreno je govorio o nastavku filma i serije o kojima bruji region

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen


Film "Južni vetar" je neprikosnoveni blokbaster, a istoimena serija najgledanija je u poslednjih 15 godina na našem Javnom servisu – svaku epizodu je gledalo po dva miliona ljudi.


Režiser u razgovoru za MONDO priznaje da nije očekivao ovakvu popularnost serije.

 


Nisam očekivao ovakav uspeh i ovakav hajp. Veći je nego što ja to doživljavam. Ne pratim mnogo stvari, komentare, ali s vremena na vreme, kada me pitaju nešto o filmu i seriji shvatim da je ovo veće nego što smo mogli da zamislimo. Napravili smo priču o nečemu što bi nas ubedilo, što bismo mi voleli da gledamo i eto, to se jednostavno poklopilo s ukusom publike – iskren je on.


Kako je Avramović otkrio, u nastavku priče Maraš se vraća u Srbiju.


U seriji smo se malo više bavili likovima, socijalnom dramom i bilo je žestoko. Sada se vraćamo pravom, uzbudljivom bioskopskom filmu koji će imati puno akcije i puno emocija. Mogu da vam otkrijem da se Maraš vraća iz Amerike i svašta će se dešavati između njih. Biće to jednostavna, ali dinamična priča. Novih likova u filmu neće biti mnogo – četiri ili pet novih likova. Kao što rekoh, biće jednostavna priča, ali turbo – ističe on kroz smeh.

 

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages


Kako je Miloš objasnio, glavni junak je sada na vrhu i imaćemo priliku da vidimo kako to izgleda.

 


Sad ulazimo u drugu fazu, fazu kada Maraš dolazi do vrha – sledeća je tamo i ostati! Marašu neće biti lako, jer put kojim je krenuo je pun trnja i biće jako, jako težak za njega. On dobija novu perspektivu šta znači biti na vrhu – biće to kao ona narodna "Daš dinar da uđeš u kolo, deset da izađeš". Šta će biti, videćemo – kaže Avramović.


Što se tiče naredne sezone serije, biće mnogo novih likova.


To je druga priča, gledaćemo dosta novih likova! Imamo već gotovu priču i sada je razvijamo po epizodama. Biće i to zabavno, idemo još jedan krug – kaže reditelj i otkriva da bi voleo da „Južni vetar“ bude triologija.


Voleo bih da se Južni vetar završi na nekoj trilogiji –  tri filma i tri sezone serije!

 

Prisetite se šta su nam glavne zvezde "Južnog vetra" ispričale pred sam početak snimanja prvog dela filma.

 

 

 

makonda-tracker