MTV Premijera: Inna – Un Momento

0
Ovog četvrtka, 25. avgusta u 12:00, ekskluzivna MTV Premijera donosi još jedan letnji hit, spot za novu numeru rumunske dance dive Inne, pesmu pod nazivom Un Momento

Nakon kratke pauze, Inna se vratila sa novim spotom za singl Un Momento, koji pretenduje da osvoji evropske top-liste. Pesmu je producirao hitmejkerski trojac Play&Win, a zvanično je u pitanju drugi singl sa Inninog novog albuma I Am The Club Rocker, čija je objava zakazana za septembar. Scene ovog osvežavajućeg videa simljene su u sunčanoj Palma De Majorci tokom jula meseca i prikazuju ovu atraktivnu crnku u najboljem izdanju.

Zanimljivo je da će svoj novi album Inna premijerno predstaviti na nastupu u Novom Sadu, 9. septembra, u velikoj sali sportskog centra Vojvodina.

- Nastup u Novom Sadu je bio fenomenalan! Verovatno moj najbolji šou do sada. Hvala puno drugari i vidimo se sledeće godine! - izjavila je Inna nakon prošlogodišnjeg nastupa i održala je obećanje zakazivanjem predstojećeg koncerta.

Da li će nadmašiti očekivanja svih njenih fanova, ostaje nam da vidimo 9. septembra u Novom Sadu.

Ekskluzivna MTV premijera, Inna i pesma Un Momento biće ekskluzivno emitovana u okviru MTV Premijere u u četvrtak 25. avgusta tačno u podne.

Pogledajte kako je nastajao ovaj spot:

makonda-tracker