Maldivi: Ana Jezdimirović najprgavija takmičarka!

0
Takmičarka serijala Maldivi, više od igre na TV Happy iz ekipe Pančeva Ana Jezdimirović pokazala je da je opasna u svakom pogledu

Ana Jezdimirović je bez dlake na jeziku, jer svima u serijalu Maldivi, više od igre kaže šta misli, ne preza ni od koga, i daje sve od sebe da pobedi.

- Predlažem da igramo kako znamo i umemo. Ni ostali nisu cvećke. Važno je osvojiti bodove i pobediti. Sve ostalo je nevažno. Možemo da se družimo koliko hoćemo, ali ni oni nama ne bi oprostili – rekla je svojim kolegama u ekipi Pančeva.

- Ne slažem se sa tobom. Sport je sport, samo ako je fer. Ne pristajem na prljavu igru – rekao je njen kolega Milan Mijović, kapiten Pančeva.

Ani nije bilo pravo, ali morala je da se povinuje većini.

- Prgava je mnogo. Ona je maserka, čak i nije sportista, ali ide u teretanu. Njoj je izgleda važno samo da pobedi, ide po sistemu cilj opravdava sredstvo – kažu ostali takmičari za Anu.

Nedugo posle rasprave oko taktike koju će ekipa Pančeva da primeni u borbi protiv Kragujevca, Kruševca i Novog Pazara, Ana Jezdimirović je napravila opšti haos oko hrane, jer je neko uzeo parče mesa koje je ona pripremila.

- Ovo je strašno! Znam ko je uzeo četiri parčeta mesa! Ovde ljudi jedu na kvarno, to je strašno! Sunčaju se dame kod bazena, pa dođu da jedu. Nek se pomuče malo oko šporeta – vikala je glasno Ana.

Pored bazena provodi mnogo vremena sa Nikolom Tijanićem iz Kruševca i Nikolom Jovanovićem iz Kragujevca... A i voli ime – Nikola!

- To se ona šali, ima dečka – komentarišu ostale takmičarke.

Da li će ga imati kad bude video ove fotke?

 

 

makonda-tracker