Maldivi: Takmičarke ne biraju gde udaraju!

1
Takmičarke serijala Maldivi, više od igre daleko su ratobornije od muških učesnika

Baš zbog toga učesnice serijala na Happy televiziji svom snagom se bore u igrama, žustre su i ratoborne, povređuju se.

- Devojke, zar vam ne smeta ta žestina u ringu? Povredićete se, posvađaće te se –pitala je učesnice Bojana Ristivojević, voditeljka serijala. Ali, učesnice se nisu obazirale na ove komentare. Rvanje u ringu i na brvnu bilo je žestoko.

- Moramo da pobedimo. Kolega iz ekipe je povređen, šta ćemo mi žene same da uradimo? Moramo da dajemo sve od sebe – vikala je Aleksandra Bugarin, iz ekipe Pančeva.

Oštre su bile borbe devojaka u ulju, ali i muškaraca.

- Čini se da su devojke nikad ratobornije. Ovoliko želje da pobede do sada nisu imale prethodne ekipe. Namazane uljem klizaju se, ali ne odustaju – komentarisla je Bojana Ristivojević.

Prizor u kojem se zgonde devojke namazane ulje rvu u ringu, bio je veoma zanimljiv. Posebno je fascinirala njihova upornost da se dokazu.

- Ovo takmičenje je važno za sve nas. Pomažemo svom gradu i sebe promovišemo. A, novac je svima dobrodošao. Dobro je što se ovaj serijal potpuno razlikuje od dosadašnjih, u prvom planu je sport, pa sve ostalo! Igramo se bez granica – rekla je Jelena Veljković, iz Kruševca, inače trostruka prvakinja države u džudou.

makonda-tracker