Maldivi: Ksenija zbog povrede nosa napustila takmičenje

0
Devojke u serijalu Maldivi, više od igre na Happy televiziji pokazale su da su ratobornije od muškaraca u borbi za poene

Dok su se borile koja će dati go u malom fudbalu, devojke ekipa Beograda Starog Grada i Zrenjanina jurile su svom snagom za loptom, a Zrenjaninka Ksenija Tamaš, tom prilikom je povredila nos i morala da napusti takmičenje. Nju će menjati Tamara Tadić, iz  Pančeva.

- Nije bilo namerno, žao mi je. Pre Ksenije, povredio se Ilija Zec iz Užica, morao je da napusti takmičenje – rekla je Dragana Vidojković, kapiten Beograda, koja stalno motiviše svoje kolege iz ekipe da pobede.

Takmičarka ekipe Beograd Stari Grad, Katarina Petrović, stalno ispoljava nervozu što su članovi ekipe Užica fizički izdržljivi i ulaže mnogo snage da ih pobedi.

- Nisu mi jasni ovi Užičani, samo se tuku, jure kao blesavi, kao da im život zavisi od pobede. Mene stalno kritikuju da sam slaba, ali šta ću što nisam sa Zlatibora. Nisam rasla na kajmaku i nemam snage da se toliko tučem i trčim. Dajem sve od sebe, očigledno je da će plavi da pobede, ali se uvek borim do poslednjeg atoma snage protiv Užičana– rekla je Katarina.

- Povređeni takmičari često žele da ostanu u serijalu, zbog ambijenta, ali to je nemoguće. Ukoliko su povrede zanemarljive, to je u redu, ali ako se ugane noga, ruka, pa ih to boli, onda oni nisu ravnopravni takmičari - objašnjava produkcija Happy televizije.

Gordana Draganić se ubola na neku grančicu dok je trčala, a Elvedin Jusufović joj je pomagao, mažući joj stopalo. Međutim, ona će nastaviti da se bori za boje Zrenjanina.

makonda-tracker