Maldivi: Elvedin zavodi disciplinu

0
Takmičar serijala Maldivi, više od igre Elvedin Jusufović pokazao zube koleginici iz ekipe Danijeli Zujić

Kad Elvedin kaže, mora da se uradi! Ali, Danijela Zujić iz Užica nije htela da posluša šta joj kaže kapiten u serijalu Maldivi,više od igre koji se prikazuje na TV Happy.

- Nisi došla ovde da se izležavaš i šetaš! – bio je oštar Elvedin, koji je, posle izlaska Ilije Zeca zbog povrede noge preuzeo ulogu kapitena ekipe.

- Pogledaj beogradsku ekipu kako su složni! Oni će sigurno da pobede. Moramo da budemo tim. Vidite Beograd! Drže se zajedno i sigurno će pobediti... Ovde Danijela pokušava  da mi diriguje. Nije ona Tesla!                                                                                             

Koliko je strog videlo se kad je počeo da deli zadatke.

- Kakav si ti kapiten! Nemoj da te smenim – rugala mu se Danijela, na šta je Elvedin govorio da je došla da se takmiči, obezbedi novac za svoje Užice, a ako se pokaže, može da dobije i glavnu premiju od 50 hiljada evra.

Budući otac blizanaca vikao je na Danijelu Zujić, prigovarao joj da ostavi kreme i šminku, da se lati varjače i kuva i da se potrudi u igrama... Objasnio joj je da se ona ne pita i da mora da učestvuje u igrama i da sve od sebe.

- Ne obraćaj mi se! – ljutila se Danijela, dok su joj ostali govorili da su svi došli da se bore za poene, a ne samo da se promovišu.

- Stalno isti ljudi kuvaju, spremaju, peru sudove, a drugi se sunčaju, izležavaju. Toga nema ni u jednom poslu, a kamoli ovde. Sve ste dobili! Uživate u egzotici kakvu mnogi nisu videli ni na slici. Spava vam se ujutru? Ima da ustanete i odmah vežbate– rekao je Elvedin koji se pokazao i kao najsnažniji takmičar, a devojke obožavaju da ih nosi nosi na ramenu.

- Ja uživam – rekla je Teodora Mlađenović iz Beograda, dok je Elvedin pokazao koliko obožava da se slika koleginicom Gordanom Draganić.

makonda-tracker