Nindža ratnici predvode surovo dobru zabavu u Jelen kampu

0
Voditeljski par poznatiji kao Nindža ratnici, Miljan Milićević i Ivan Tešanović pobrinuće se da 30 odabranih kampera doživi nezaboravnu avanturu i sjajan letnji provod u Jelen kampu.

Od 21. do 24. avgusta u prelepom ambijentu nadomak Beograda, voditelji TV Prva Miljan Milićević i Ivan Tešanović na njima svojstven, zabavan i duhovit, način vodiće program Jelen kampa. Kamperi će moći da računaju na njihovu podršku u svakom trenutku: prilikom savladavanja prepreka u Avantura parku, zabave u Aqua parku, Paintball-u, za surovo dobar večernji provod tokom živih svirki Makao benda pored bazena, kao i za glas više u karaoka nadmetanju.

- Kada na jednom mestu imate pivo, avanturu, devojke i dobru zabavu asocijacija je jasna Jelen kamp, najbolje mesto za provod ovog leta. Nas dvojica jednostavno nismo smeli da propustimo ovo. Jelen kamperi mogu da očekuju sve što podrazumevaju pod dobrom zabavom. Biće to odmor za dušu, ali i napor za telo. Očekuje ih paklen program koji smo im pripremili, sa puno avantura, muzike i žurki. U svemu će nama dvojici pomagati puno puno lepih devojaka, pa šta još treba... Zamislite kako ste se osećali pred ekskurziju u školi, pa pomnožite sa 1000 - najavili su Nindža ratnici pred početak Jelen kampa.

makonda-tracker