Maldivi: Danijelu napustio dečko

0
Ekipa Užica u serijalu Maldivi, više od igre ima novog kapitena Stanko Simovića, pošto je Ilija Zec iz Priboja povredio nogu, pa je morao da napusti bajkoviti ambijent, ali i devojku Danijelu Zujić

Ilija Zec, morao je zbog povrede da napusti takmičenje, što je izazvalo buru nezadovoljstva među takmičarima, a najglasnija je bila njegova devojka Danijela Zujić, očajna što ostaje sama.

- Zašto mu ne dozvolite da ostane. I drugi su povređeni ostajali. Ne želim da ostanem ako on ode. Došli smo zajedno i tako ćemo otići – plakala je Danijela, koju su takmičari dali nadimak Amazonka.

Iako su i drugi takmičari zatražili da Ilija Zec ostane u Maldivima, jer je sve prelepo i egzotično, produkcija Happy televizije bila je neumoljiva.

- Ovo je zabavno sporstki program i takmičari su ovde da bi se borili u igrama. Jasno je da se svi otimaju da borave u ovom prostoru, ali postoje pravila, koja moraju da se poštuju. Ovo je takmičenje u kojem se osvajaju vredne nagrade. Jeste ambijent kao stvoren za uživanje, ali tim pre treba da se potrude da makar ekipe gradova budu što bolje, jer se najboljil vraćaju još jednom i u finalnom takmičenju će se birati najbolji pojedinac, za vrednu nagradu od 50 hiljada evra – rečeno je u produkciji.

Mada je dugo plakala za dečkom, Danijela je, ipak, ostala u serijalu, gde će pokušati da se pokaže najbolje što može. Inače, na nju se već žale mnoge takmičarke, jer preteruje u zahtevima, pa traži posebne losione za sunčanje, kreme protiv bora, odbija da jede što i drugi takmičari.

 

 

makonda-tracker