Novi parovi u Maldivima

1
Danijela Zujić i Ilija Zec su još jedan par koji je rešio da se oproba u zabavno sportskom serijalu Maldivi, više od igre na Happy televiziji

Članovi ekipe grada Užica, zajedno su gotovo četiri godine.

- Dugo smo zajedno i ovo nam je došao kao još jedan izazov, a i prilika da pokažemo svoju spremnost i iskoristimo mogućnost da zaradimo novac – kaže Danijela, koju su u serijalu prozvali Amazonka, zbog njene egzotične lepote.

Inače, Danijela devet godina vežba latino ples, studira pravo i kreira obuću. Njen dečko Ilija je fizioterapeut, ali se bavi kikboksom i svakodnevno ide u teretanu.

- Malo je forsiram da se pokaže, bilo bi dobro da pobedimo. Nije nam ovo prvi put da se prijavimo zajedno, učestvovali smo u nekim lokalnim manifestacijama – kaže Ilija Zec.

U ljubavnoj vezi u serijalu su i Dragana Vidojković iz Beograda, kaskaderka i Nemanja Vasić, član ekipe Zrenjanina u Maldivima. On  se već okušao u ekstremnim sportovima, a pokazao se i u nekim spotovima...

U prošlom serijalu, Novosađani Mirko Krtinić i Anja Vujičić u početku su krili da su u vezi, a zatim su priznali i otvoreno pokazivali nežnosti pred svima.

Ko zna šta nam donosi sledeći serijal? Za sada nema bračnih parova.

makonda-tracker