Maldivi: Jovan Vesković je najmuškarac

0
Jovan Vesković iz ekipe Čačka omiljeni je muškarac učesnicama Maldiva na Happy televiziji

U trenucima dokolice, takmičari serijala Maldivi, više od igre, koji mesec dana pratimo na televiziji Happy, popunjavali su upitnike ko je za njih najmuškarac i najžena.

Titulu najmuškarca ubedljivo je odneo Jovan Vesković, član ekipe Čačka, inače iz Štutgarta, dok je najdevojka takođe Čačanka – Marija Marković, koju inače svi zovu Stoja, zbog temperamenta sličnog pevačici narodne muzike.

- Bio sam sa raznim ženama, lepim i ružnim i mogu vam reći da su one mršave i ne toliko lepe, bolje u krevetu. U manekenstvu svašta vidite, i glupe i pametne. Neke su baš smešne, jer umisle da su zvezde – hvalio se Jovan, koji do juče nije znao da li je slavuj ptica na grani ili pevač Miroslav Ilić.

Jovana devojke u serijalu na Happy televizji obožavaju. Anamaria Brdar iz Novog Sada je prihvatila da snime pornić, kad napuste serijal, a Aleksandra Milošević, supruga finaliste Srećne zvezde Dražena Miloševića, i jedina koja ima dete, bukvalno se ne odvaja od manekena iz Štutgarta.

- Samo se družimo, ista smo ekipa – pravdala se Aleksandra Milošević, kada su je ostali takmičari pitali otkud toliko intenzivno druženje sa Jocom Slavujem.

makonda-tracker