Maldivi: Marinela nema kompleksa

0
Takmičarka serijala Maldivi, više od igre na Happy TV Marinela Popović Ela iz Bora ubedljivo je najsvadljivija osoba

 

Pored tanušnih takmičarki serijala Maldivi, više od igre, na Happy televiziji, Marinela Popović, učesnica ekipe iz Bora, reklo bi se, nema šta da traži, ali ona je pokazala da nema kompleksa.

- Vidim ja da možda i nisam za ovaj šou, debela sam, imam celulit, ali ne mogu svi da budu savršeni. Smršaću. Evo, Žika Nastić iz Kosovske Mitrovice će mi pomoći da skinem nekoliko kilograma i biće sve u redu. On je profesor fizičkog vaspitanja, zna kako da se utegnem i stešem – kaže Ela Popović.

Da li zbog kilograma, ili temperamenta, tek bucmasta Ela se gotovo svakodnevno sa nekim posvađa. Gotovo svi su joj bili na meti. Galami, bahata je, neke devojke strahuju da će i da ih – udari.

- Srećom, tu su organizatori, nije svejedno. Svađa se zbog poena, igara, odeće, kupatila...Htela je svima da ukrade zastave...– žalile su se devojke iz Novog Sada.

Anamaria Brdar je rekla da nije cilj doći u serijal i posvađati se, već se družiti i nešto naučiti.

- Došla sam da pobedim– Možda ne mogu da budem najbolja u trčanju, jer nisam u kondiciji, ali sam dovitljiva, snalazim se i bolja sam od mnogih – bila je oštra Ela.

makonda-tracker