Maldivi: Roditelji Anamari saznali njenu strogo čuvanu tajnu

0
Nada Trajković iz ekipe Kosovske Mitrovice, koja se za pobedu u serijalu Maldivi, više od igre, na Hepi televiziji, bori protiv Bora, Čačka i Novog Sada, moraće kad izađe iz rijalitija da obajsni roditeljima – od kada puši

Posle Krune Đurđević, čiji su roditelji za ćerkinu tetovažu saznali na ekranu Happy televizije, porodica Nade Trajković, takođe, a u šou programu Maldivi, više od igr videla je svoje dete da puši.

- Nisam im rekla, valjda nisu videli na telviziji. Obožavam da budem ispred kamera, ali ne bih da me baš uhvati kadar kad pušim – pričala je Anamarii Brdar iz Novog Sada.

Plavojka Nada Trajković, inače, isntruktorka je joge, prilično je sićušna, što joj je, kažu, glavna mana da postane model, o kojem toliko sanja.

- Vodiš računa šta jedeš, vežbaš, a pušiš? Zar si mislila da ćeš večito da kriješ – šitao je Žika Nastić iz ekipe Kosovske Mitrovice.

Od roditelja je sakrila da joj džeparac ide na kupovinu cigareta, od ekipa u Maldivima nije sakrila, a od kamera, tek ne može da pobegne, jer ih je više od osamdeset i pomno prate svaki njihov korak i pokret.

makonda-tracker