Maldivi: Jovan ne zna šta je slavuj

0
Zgodni maneken Jovan Vesković iz ekipe Čačka, u serijalu Maldivi, više od igre na TV Happy pomislio da je ptica slavuj u stvari – Miroslav Ilić

Naime, borska ekipa je predstavljajući sebe repovala: nismo baš kao slavuji sa grana, pevanje nam nije jača strana, a Jovan Vesković, koji inače živi u Štutgartu glasno je pitao:

- Kakva vam je to pesma? Šta će Miroslav Ilić na grani?

Svi su prasnuli u smeh, jer maneken nije znao da je slavuj – ptica.

- Zar nije Miroslav Ilić – slavuj iz Mrčajevaca? – pitao je Jovan, koji je, inače, maneken i već je osvojio dosta devojaka u serijalu na Hepi televiziji.

– Živim u inostrasntvu, sada sam prvi put došao u Srbiju na ovo takmičenje. Pošto su moji iz Čačka, prijavio sam se za njihovu ekipu.

Jovan Vesković, osim simpatija u svojoj ekipi, osvojio je i devojke iz Bora, Kosovske Mitrovice, Novog Sada… Pričajući o svom pozivu manekena rekao je mnogo ružnih reči na račun koleginica:

- Svakakve devojke sam viđao. Ima i lepih i pametnih, ali i onih kakve ne bi voleo da sretneš ni na ulici. Neke su neviđeno glupe, misle da su zvezde ako ispred njih tri puta škljocne aparat. A, ne da nikad neće biti manekenke, nego mi nije jasno kako to ne vide… Nije maneken ofinger za vreće, nego mora da ima ličnost. Devojke često misle da im je najvažnije što su mršave i to im je jedini adut. A, obrazovanje? Ličnost? Ej, neke su me otvoreno zvale u krevet posle revija. Jedna mi je prišla i rekla: hoćeš da se j…mo?

Inače, ovaj maneken ima ambiciju da postane, ni manje, ni više, nego predsednik!

makonda-tracker